Ryan oldala
Érezd jól magad!

MENÜ

Gta V


 

Itt-ott már lehet hallani a GTA 5-ről, azt is pletykálták már, hogy ezúttal egy valóságos városban játszódna, méghozzá Londonban. Most nem ezt erősítették meg, hanem csupán Jesse Divnich az EEDAR elemzője és egyben vezetője jósolta azt meg, hogy a játék ott lesz az E3-on. A Game Informernek adott interjúja során elmondta, hogy bár nem lesz kipróbálható demó változat, de néhány jelenetet egy teaser segítségével biztosan megnézhetünk.

Az interjút készítő újságíróban felmerült a kérdés, hogy esetleg lehet-e valamilyen platform exkluzivitásra számítani, vagyis, hogy a Sony vagy a Microsoft időlegesen saját gépein teszi kizárólagosan elérhetővé. Erre az elemző véleménye szerint kicsi az esély, mivel a GTA 4 esetében Xbox360 exkluzív DLC_k sem növelték a gép eladásait

 

 

 

 

 

Call of Duty 7 Black Ops


Az elmúlt időkben csupa jó hírt kaptunk a játékkal kapcsolatban, ezeknek főleg a PC-sek örülhettek. Dedikált szerverek, lean, koznzol, modolás – egyszóval minden, amit hiányoltunk az MW 2-ből. Ahogy mondani szokták minden csoda 3 napig tart – némi rossz hír (legalábbis kevésbé jó) is érkezett ezúttal. A hétvégén a Black Ops PC csapatának vezető fejlesztője kiadott egy közleményt, melyben tényeket közöl a játékról.


 

A lényegesebbek felsorolva:

1.) Csak a ranked szervereken kapunk XP-t és CP-ket, az unrankedeken nem. Utóbbi viszont teljesen egyediesíthető.
2.) A profilok egy központi szerveren tárolódnak.
3.) A játék Steam-exkluzív lesz
4.) A játék VAC anticheat rendszert fog használni
5.) A szerverfájlokat nem fogják kiadni
6.) Black Ops szervereket kizárólag a GameServers.com szolgáltat majd

A fenti tulajdonságok nagy része relatíve jó vagy rossz – ki előnyösnek, ki hátrányosnak találja. Azonban az utolsó két dolog mellett nem könnyű elmenni, egyértelműen korlátozza a játékosok szabadságát. Monopol helyzetben van a szolgáltató, ráadásul alapesetben nem feltétlenül a drágább, külföldi szerverek bérlését preferálja a játékos. A Modern Warfare 2 esetében alig pár héttel a megjelenés előtt derült ki, hogy nem lesznek dedikált szerverek. Több, mint három hónapnyira vagyunk a megjelenéstől, ezért mindenképpen fair lépés volt, hogy ilyen korán előrukkoltak a játék negatívumaival is, van idő átgondolni a vásárlási szándékunkatt. Reméljük hamarosan kiengesztelnek minket a készítők egy zombimód bejelentéssel, ugyanis a játék ezen részének létezése még nem nyert megerősítést.


 

Asztali nézet